A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Тернавський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Славської селищної ради Стрийського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Герої Крут

Сьогодні віддаємо шану Героям Крут – молодим людям, які безстрашно стримували наступ більшовиків, хоч ті кількісно переважали у десять разів. І навіть за таких умов юнаки змогли суттєво прорідити ряди супротивника. 105 років тому ці хлопці затримали наступ на Київ. На жаль, частина з них пожертвували найцінніше – свої життя, хтось – отримав поранення, хтось – потрапив у полон. Пам’ятаємо подвиг кожного. Пам’ятаємо цю важливу сторінку української історії і щодня продовжуємо писати нашу нову історію. Історію держави, якою вдавиться путiнcькa iмперiя.

12:20 22.05.2023

Проект Кіберполіції «StopRussia | MRIYA».

Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт «МРІЯ» StopRussiaChannel, який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

14:21 27.03.2023

День української мови та писемності

"Поки жива мова в устах народу, до того часу живий і народ. І нема насильства нестерпнішого, як те, що хоче відірвати в народу спадщину, створену незчисленними поколіннями його віджилих предків."

11:08 20.11.2022

22-й радіодиктант національної єдності

22-й Радіодиктант національної єдності . Хвилюючий, актуальний текст авторки Ірини Цілик ,,Твій дім" під диктовку Народної артистки Ади  Миколаївни Роговцевої написали учні та вчителі нашої школи. #Радіодиктант

11:10 09.11.2022

Чисті ліси

Вчителі та учні 7-9 класів Тернавського ЗЗСО І-ІІ ступенів взяли участь у акції ,,Чисті ліси".

11:28 27.10.2022

Щирі співчуття

Працівники та учні Тернавського ЗЗСО І-ІІ ступенів висловлюють щирі співчуття Іванцик Галині Василівні з приводу втрати - смерті батька. Важко знайти слова втіхи у момент розпачу та горя, коли неможливо загоїти біль та смуток, проте світлі спогади про рідну людину завжди будуть сильнішими за смерть. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Рідні залишають нас, але ніколи не йдуть з пам'яті серця.

11:48 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень